Stephensonstraat 17d | 4004 JA Tiel | 0344 - 632708 | info@hommersomadvies.nl
van Herwijnen & Co Hommersom & Co Kellenstaete

WOZ-beschikking 2013

Binnenkort zult u de WOZ-beschikking 2013 ontvangen. De WOZ-waarde wordt voor steeds meer heffingen van de overheid van belang. Hierbij moet u denken aan de lokale lasten, als ook de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de erf- en schenkbelasting. Het is derhalve uitermate belangrijk dat deze waarde correct, dus niet te hoog, wordt vastgesteld. Om dit te waarborgen werken wij samen met een zakenpartner, WOZ-Consultants, teneinde uw belangen optimaal te behartigen.

WOZ-Consultants kan voor u de WOZ-waarde van uw objecten controleren. Het maakt dan niet uit of het een woning of bedrijfspand is. Als de adviseurs van WOZ-Consultants denken dat de waarde te hoog is zullen zij hiertegen bij de gemeente bezwaar aantekenen. Zij werken op basis van “No Cure, No Pay” waarbij de kosten voor de werkzaamheden deels op de gemeente worden verhaald. In geval van succes hoeft u enkel eenmalig 25% van uw belastingvoordeel van de lokale heffingen te betalen.

Als u gebruik wilt maken van de diensten van WOZ-Consultants, kunt u via onderstaande link een intake-formulier invullen. Bij aanslagbiljetten met meerdere objecten erop kunt u het beste even een mailtje sturen naar info@wozconsultants.nl met een scan van het aanslagbiljet erbij gevoegd. Als u via onderstaande link het intake-formulier invult of via de mail aangeeft dat u via ons van hun diensten gebruik wilt maken, dan houden wij inzage in uw WOZ-dossier. Op deze wijze blijven wij actueel en kunnen zien wat er voor u wordt gedaan en zo nodig reageren naar WOZ-Consultants.

Mocht u nog vragen hebben over de WOZ-beschikking 2013, dan kunt u contact op te nemen met Cor van Gessel.

Klik hier voor het intakeformulier van WOZ-Consultants.