Stephensonstraat 17d | 4004 JA Tiel | 0344 - 632708 | info@hommersomadvies.nl
van Herwijnen & Co Hommersom & Co Kellenstaete

ALH van Herwijnen & co accountants viert dertigjarig bestaan

Al dertig jaar een vertrouwde zakenpartner in Rivierenland

ALH van Herwijnen & co accountants bestaat deze maand 30 jaar. Het bedrijf is samen met ALH Hommersom & co belastingadviseurs en Kellenstaete Business Services uitgegroeid tot een allround financiële dienstverlener die werkt met de slogan: “Onze kennis met u verbonden”. Het bedrijf is gevestigd aan de Stephensonstraat in Tiel. Op 11 september 1982 startte Rien van Herwijnen als zelfstandig accountant. Hij wist de afgelopen 30 jaar het kantoor fors te laten groeien.

De ALH van Herwijnen groep heeft momenteel 36 medewerkers in dienst en een prachtig klantenbestand van bedrijven en organisaties in het Rivierengebied maar ook daarbuiten. De komende maanden wordt het jubileum luister bijgezet door de organisatie van bijeenkomsten voor klanten en andere geïnteresseerden en er wordt een feest gegeven. De medewerkers zijn twee weken geleden al gefêteerd tijdens een weekend Rotterdam.

“Onze klanten stellen onze persoonlijke benadering op prijs”, zegt Van Herwijnen. “Uiteraard heeft ons team van specialisten alle benodigde kennis van accountancy, financieringsvraagstukken, belastingwetgeving, bedrijfsadvisering en administratieve processen in huis. Echter, kennis alleen is niet genoeg. Daarom hebben wij onze focus ook op verbinding. De combinatie van kennis, persoonlijke en regionale betrokkenheid en kwaliteit van onze dienstverlening zijn ons onderscheidend vermogen. Persoonlijk ben ik trots op de onderneming die er nu staat en heb ik volop vertrouwen in de komende 30 jaar”, aldus Van Herwijnen.