Stephensonstraat 17d | 4004 JA Tiel | 0344 - 632708 | info@hommersomadvies.nl
van Herwijnen & Co Hommersom & Co Kellenstaete

U heeft onlangs ontvangen of ontvangt binnenkort de Woz-beschikking 2012. De Woz-waarde wordt voor steeds meer heffingen van de overheid van belang. Wij noemen de lokale lasten, als ook de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de erf- en schenkbelasting. Het is derhalve uitermate belangrijk dat deze waarde correct, dus niet te hoog, wordt vastgesteld. Om dit te waarborgen hebben we een zakenpartner gezocht om voor u deze belangen optimaal te kunnen behartigen.

Wij zijn onlangs een samenwerking gestart met Woz-Consultants. Zij kunnen voor u de Woz-waarde van uw objecten controleren. Het maakt dan niet uit of het een woning of bedrijfspand is. Als zij denken dat de waarde te hoog is zullen ze hiertegen bij de gemeente bezwaar aantekenen. Zij werken op basis van “No Cure, No Pay” waarbij ze hun beloning nagenoeg geheel op de gemeente verhalen. In geval van succes hoeft u enkel eenmalig 25% van uw belastingvoordeel van de lokale heffingen te betalen.

Als u gebruik wilt maken van de diensten van Woz-Consultants, kunt u via onze website een intake-formulier invullen. Bij aanslagbiljetten met meerdere objecten erop kunt u het beste even een mailtje sturen met een scan van het aanslagbiljet erbij gevoegd. Als u via onze website het intake-formulier invult of via de mail aangeeft dat u via ons van hun diensten gebruik wilt maken, dan houden wij inzage in uw Woz-dossier. Op deze wijze blijven wij actueel en kunnen zien wat er voor u wordt gedaan en zo nodig reageren naar Woz-Consultants.

Intake-formulier WOZ-Consultants >

Bekijk de brochure >